Vishuni me natyrën tuaj!

Tregojeni personalitetin tuaj duke zgjedhur mes koloritit mahnitës të materialeve dekorative dhe ngjyrave për fasadën e shtëpisë suaj.

SHIKO TË GJITHA NGJYRAT E NATYRËS   

Shikoni paletën tonë me ngjyra të mrekullueshme dhe zgjidhni të preferuarat tuaja.

Bëjeni shtëpinë tuaj unike!

Zgjidhni mes koloritit mahnitës të materialeve dekorative dhe ngjyrave për shtëpinë tuaj. Karakteri njerëzor ka shumë nuanca. Këtë ne e pasqyrojmë me 516 ngjyra të pabesueshme që i kemi mbledhur në paletën tonë të Ngjyrave të natyrës.

SHIKO TË GJITHA NGJYRAT

LUANI ME NGJYRAT 

Përdorni mjetet tona që të gjeni ngjyrat që përputhen në mënyrë të përkryer me karakterin tuaj!

Përdorni mjetin tonë të dizajnerit të fasadës që të gjeni ngjyrat që përputhen në mënyrë të përkryer!

Përdorni një nga modelet e shtëpive të përgatitura prej nesh dhe provoni kombinimet e ngjyrave tuaja të preferuara për të dizajnuar shtëpinë e ëndrrave tuaja!

SHKO TEK DIZAJNERI I FASADËS

Gjeni ngjyrën tuaj duke zgjedhur një foto sipas stilit tuaj!

Shfletoni imazhet në galerinë tonë të fotografive ose ngarkoni foton tuaj dhe gjeni cilat ngjyra unike nga paletat tona fshihen brenda tyre.

SHKO TEK GALERIA

Zbuloni paletën e përsosur me testin tonë për ngjyrat!

Nuk mund të vendosni se cilat ngjyra e shprehin vërtet karakterin tuaj dhe i përshtaten në mënyrë të përkryer shtëpisë suaj? Kryeni testin tonë për ngjyrat dhe frymëzohuni duke iu përgjigjur disa pyetjeve të thjeshta.

SHKO TEK TESTI

VISAGE

Materiale dekorative të frymëzuara nga natyra.

Fasada. Natyra. Dizajni.         

Druri, guri dhe betoni – përgjigjet tona për sfidat e dizajnit modern i jep paleta Visage, e ngritur mbi fisnikërinë dhe bukurinë e egër të natyrës. Visage është krijuar për ata që presin një efekt autentik dhe vlerësojnë minimalizmin dhe inovacionin arkitektonik.

SHKO TEK PALETA E NGJYRAVE