ZBULONI MË SHUMË

SISTEMET ETICS PËR FASADA

Henkel ofron një gamë gjithëpërfshirëse të Sistemeve Kompozite të Izolimit të Jashtëm Termik (ETICS) për izolimin e fasadave, me përputhshmëri dhe besueshmëri të lartë të të gjithë elementëve të saj, siç konfirmohet nga aprovimet dhe vlerësimet lokale dhe evropiane.

LEXO MË SHUMË

PRODUKTET PËR ZGJIDHJE TE FASADËS

LEXO MË SHUMË

CT 84 EXPRESS PLUS – MËNYRA MË E SHPEJTË DHE MË E LEHTË PËR TA KRYER PUNËN!

Tani edhe më i gjithanshëm, CT 84 EXPRESS PLUS i ri është i përshtatshëm si për panelet EPS ashtu edhe ato me Lesh Minerali. Në të njëjtën kohë, temperaturat e ulëta nuk janë më problem pasi formula e re mund të aplikohet deri në -10°C.

LEXO MË SHUMË

DoubleDry TECHNOLOGY

LEXO MË SHUMË