DETAJET E NGJYRAVE

Ngjyrat e paraqitura u referohen materialeve dekorative dhe ngjyrave të ofruara nga Ceresit. Për shkak të përdorimit të teknikave digjitale, ekziston mundësia që ngjyrat e paraqitura nuk i përfaqësojnë ato origjinale, kështu që nuk mund të konsiderohen si paraqitje të besueshme të ngjyrave. Ju rekomandojmë të kontrolloni mostrat autentike të ngjyrave.

CATALONIA1 CN1

70%

LRV (HBW) - koeficienti i reflektimit të dritës (përqindja e rrezatimit të dukshëm të reflektuar nga sipërfaqja). LRV mbulon gamën e dritës së dukshme. Për të siguruar qëndrueshmëri afatgjatë të fasadës dhe për të parandaluar ngrohjen e tepërt të sipërfaqes, rekomandohet përdorimi i materialeve dekorative dhe ngjyrave me vlerë reflektimi të dritës HBW ≥ 20 dhe vlerë totale të reflektimit diellor prej TSR ≥ 20. Nëse një nga faktorët është më i ulët se 20, ju lutemi kontaktoni Departamentin e TCS për të gjetur një zgjidhje të personalizuar.

67%

TSR - reflektimi total diellor (përqindja e rrezatimit diellor të reflektuar nga sipërfaqja në gamën e plotë). Ky faktor lidhet me valët e dritës në spektrin e rrezeve ultravjollcë, të dukshme dhe infra të kuqe. Për të siguruar qëndrueshmëri afatgjatë të fasadës dhe për të parandaluar ngrohjen e tepërt të sipërfaqes, rekomandohet përdorimi i materialeve dekorative dhe ngjyrave me vlerë reflektimi të dritës HBW ≥ 20 dhe vlerë totale të reflektimit diellor prej TSR ≥ 20. Nëse një nga faktorët është më i ulët se 20, ju lutemi kontaktoni Departamentin e TCS për të gjetur një zgjidhje të personalizuar.

SHIKO NGJYRA TË TJERA NË KËTË PALETË

CATALONIA2 CN2

CATALONIA3 CN3

CATALONIA4 CN4

CATALONIA5 CN5

CATALONIA6 CN6

Zbuloni ngjyrat që përputhen

Ngjyrat

CAPADOCCIA1 CP1

SCOTLAND2 SL2

SCOTLAND1 SL1

ASTURIA1 AS1

GALICIA1 GL1

PHUKET1 PK1

FUJI1 FJ1

MONTANA1 MT1

WHITE DESERT

PAPUA1 PP1

Intenzive

AMETHYST WIND

QUARTZ ROCK

DIAMOND MORNING

QUARTZ EARTH

QUARTZ SAND

EMERALD PARK

Zbulo mozaikët

Mozaikët

Chile1

Chile2

Chile3

Chile4

Chile5

Chile6

Granada1

Granada2

Granada3

Granada4

Granada6

Morocco1

Morocco2

Morocco3

Morocco4

Morocco5

Morocco6

Peru1

Peru2

Peru3

Peru4

Peru5

Peru6

Sierra1

Sierra2

Sierra3

Sierra4

Sierra5

Tibet1

Tibet2

Tibet3

Tibet4

Tibet5

Tibet6

Dolomite1

Dolomite2

Dolomite3

Dolomite4

Dolomite5

Dolomite6

Himalaya1

Himalaya2

Himalaya3

Himalaya4

Himalaya5

Himalaya6

Granada7

Sierra7

E gjetët ngjyrën perfekte?

VIZITO WEB FAQEN E CERESIT DHE GJENI TË GJITHA PRODUKTET QË JU DUHEN

GJENI PRODUKTIN TUAJ

SHKARKO KRAHASIMIN E PRODUKTEVE CERESIT

SHKARKO TABELËN .PDF 

SHKARKO PARAQITJEN E TEKSTURAVE TË MATERIALEVE DEKORATIVE

SHKARKO TEKSTURAT

Përdorni mjetin tonë të dizajnerit të fasadës që të gjeni ngjyrat që përputhen në mënyrë të përkryer!

Përdorni një nga modelet e shtëpive të përgatitura prej nesh dhe provoni kombinimet e ngjyrave tuaja të preferuara për të dizajnuar shtëpinë e ëndrrave tuaja!

SHKO TEK DIZAJNERI I FASADËS